3 zile si 3 nopti

Ador Cluju noaptea..i cel mai tare oras:D Mii de becuri aprinse(astia cred ca n-or intrat inca in criza), beculete si beculete, si studenti peste tot si agitatie si oameni pe strazi si...ador Cluju noaptea.
Oricum, o sa am parte de 3 zile si 3 noptii de distractie si de invatzat si examen(ca-n sesiune)..cine-i ca mine?:>..eleva in clasa a 11 si posibila studenta peste 2 zile:x..teoretic oricum, ca mai este pana imi dau bacu' , da asta nu este o problema majora.
Sigur o sa-mi priasca zilele astea de relaxare departe de casa(relaxare...vorba vine). Ce poate fi mai frumos decat invatat, filme, povesti, si distractie pentru a scapat de stresul de acasa?Oricum azi chiar am de gand sa ma relaxez, sa ma pun in pat devreme si somnic fara alte cele..vreau sa dorm si eu insfarsit pana la 12 maine dimineata, sa ma trezesc fara sa ma gandesc ca trebe sa merg la scoala, dupaia studiu intens, poate o cafeluta sa am energie, o mica plimbarica la casa de cultura sa vad standu de la crucea rosie, urmeaza studiu si evident sesiunea de filme. Sambata vine marea provocare:examen la chimie; da nu-i stres trece si asta, sambata oricum aflu si rezultatul..si o sa ma comport conform acestuia:).Simplu:daca il iau merg sa sarbatoresc, daca nu-l iau..inca nu vreau sa ma gandesc la asta.Plimbarica la belvedere, sesiune de shopping, iesit in oras...ce altfeva sa faci sambata in Cluj?
Pacat ca stau numa 3 zile, as sta mai mult daca s-ar putea, da mi-ar fi prea dor si nu as mai putea rezista tentatiei de a pleca acasa, sunt sigura de asta, i prea devreme sa plec pentru prea mult timp.
This 3 days..we are having fun!!!!

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire